​​

avís legal

© 2018 fundació fauna. Proudly created with Wix.com

Campanyes

CATALUNYA ANTITAURINA (2006-2011)

 

La Fundació FAUNA, el PACMA, la Plataforma Animalista de Manlleu i FAADA han dissenyat una campanya per a que els Ajuntaments de Catalunya es declarin antitaurins i amics dels animals.
 
En aquesta campanya s'enviaran un model de moció, una carta explicativa i es a més a més un DVD que també s’enviarà als Ajuntaments.
 
Amb l’adhesió de:  ADDA,  F.ALTARRIBA, Ass. Animalista Libera!, Animanaturalis, FEDAN, DARWIN, VIDA UNIVERSAL, SOS GALGOS, ANUBIS GRUP, ANIMAL-HELP, Ecologistes en ACCIÓ de Catalunya, PROCNATUR, PROGAT, APAN-Associació de Protecció d'Animals de l'Anoia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JORNADES ANTITAURINES CIUTAT D'OLOT ( 2004-2006 )

 

El maig del 2004 es van inciar les primeres jornades antitaurines ciutat d'Olot, amb l'objectiu de que a Olot es prohibissin les corrides de braus.

El 28 de maig  del 2006 es van concloure les JACO'06 amb més de seixanta persones que varen omplir la sala “El Caliu” dels Catòlics.

El PACMA, la Plataforma Animalista de Manlleu, FAADA i la Fundació Fauna, entitats promotores de la campanya antitaurina per tot el territori català, van explicar  el funcionament d’aquesta i els seus objectius.

A més Fundació Fauna va fer un resum històric d’aquests darrers 3 anys de lluita antitaurina a la ciutat d’Olot i va valorar molt positivament el pas endavant que va fer l’Ajuntament d’Olot per tal de suprimir les curses de braus en aquesta ciutat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIURE SENSE CADENES (2009)

 

L'objectiu d'aquesta campanya és millorar la qualitat de vida dels gossos que viuen lligats o tancats tota o la major part de la seva vida, sense poder moure's segons les necessitats de l'espècie, i informar als seus propietaris dels problemes que aquest tipus de vida els pot ocasionar.

Per tal de minimitzar el patiment psicològ i físic que poden suportar aquests animals, proposem als seus propietaris un model de solució que permetrà arribar a  millorar la vida dels seus animals. 


 

 
 

altres....en construcció

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now