Política de privacitat

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament:

  • FUNDACIÓ FAUNA

  • C.I.F nº: G-17824517

  • Adreça postal: C/ Ample, 8 17176 Sant Esteve d’en Bas

  • Correu electrònic: info@fundaciofauna.org

 

2. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals? 

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

 

 

També podem tractar les dades dels socis de la Fundació Fauna per tal de gestionar-ne la vinculació amb la nostra entitat i, en especial, el cobrament de les quotes i l’organització d’activitats i campanyes. 

 

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a obligatoris. El fet de no omplir-les o omplir-les parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit o petició de l’usuari o l’alta del soci. 

 

Cal que es comuniquin a Fundació Fauna les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors. 

 

3. Quan temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals dels usuaris es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió. Les dades dels socis i dels usuaris que hagin comprat algun producte es mantindran durant el termini mínim de sis anys, de conformitat amb la normativa vigent.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals? 

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

5. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals? 

Les dades podran comunicar-se a entitats vinculades a la Fundació Fauna.

 

Així mateix, en el cas dels compradors, se cediran les dades a les empreses de transport que s’encarreguin d’entregar els productes.

 

6. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.  

 

Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions informatives i comercials i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@fundaciofauna.org

​​

avís legal

© 2020 fundació fauna. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Yelp Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now