top of page

PROJECTE

GAT

Sovint els ajuntaments reben queixes sobre problemes relacionats amb les colònies de gats de carrer, per part de persones que viuen al poble.

És per això que ens posem en contacte amb vostès ja que ens agradaria poder venir a exposar-los el nostre “Projecte Gat”.

“El Projecte Gat” és un projecte medi ambiental i de salut pública elaborat per la Fundació Fauna que es va iniciar i implementar en diversos municipis catalans fa més d’14 anys amb uns resultats molt positius.

El principal objectiu d’aquest projecte és el de millorar la qualitat de vida del gat de carrer, evitant l'existència de zones sobrepoblades de gats i poder acabar així amb els conflictes, que en determinats veïnats, originen la presència de colònies de gats descontrolades (brutícia per la resta d’aliments, males olors, presència de grans rosegadors, baralles en les èpoques de zel, etc.).

Per aquestes i moltes d'altres raons, us proposem un model de solució ètic que ja ha estat implantat àmpliament i utilitzat en altres municipis.

Aquest mètode de treball permet assolir un equilibri mitjançant l’esterilització dels gats i la gestió adequada de les colònies, evitant així la superpoblació felina, sense la necessitat d’arribar a la captura i posterior trasllat als centres de recollida d’animals.

Els avantatges d’aquesta proposta són:

  - Baix cost : Efectivament en comparació a d’altres mètodes que tenen un cost més elevat ( recollida, manteniment en “caneres” municipals, eutanàsies etc... ), la nostra proposta té un cost reduït.

  - Resultats més efectius : Aquest mètode suposa la solució definitiva enfront d’altres que només solucionen el problema de manera provisional, ja  que  no  acaben amb  l’origen  del  problema  i tornen a aparèixer nous focus de

superpoblacions felines.

 

Ens avalen els bons resultats obtinguts durant tot aquest temps a diferent municipis de les comarques de Girona.

Ens adaptem a qualsevol tipus de municipi, és per això que disposem d’uns preus adaptats a les necessitats i a la realitat de cada un d’ells.

Si vol més informació posi's en contacte amb nosaltres a info@funaciofauna.org.

nou logo 2020.jpg
bottom of page