​​

avís legal

© 2018 fundació fauna. Proudly created with Wix.com

Des de la Plataforma Animalista de Santpedor (PAS) s'ha iniciat una campanya per acabar amb  els correbous d’aquest municipi amb el següent lema #SantpedorSenseVaquetes.

La llei de protecció animal de la Generalitat de Catalunya  afirma que els animals són éssers  vius dotats de sensibilitat física i psíquica i per tant ningú els ha de provocar sofriment o maltractament ni causar-los estats d’ansietat o por.

Les Vaquetes es tracta d’un acte anacrònic i cruel, impropi d’una societat moderna. Creiem que és inconcebible que en ple segle XXI es segueixin celebrant aquest tipus d’espectacle amb animals per a diversió d’uns quants, existint multitud  d’alternatives ètiques  sense haver d’emprar els animals pel nostre divertiment.

Els objectius principals de la campanya són:

  -Que Santpedor es declari municipi antitaurí i amic dels  animals, i renunciï a  continuar  organitzant directa o indirectament cap       tipus de festa ni activitat lúdica que impliqui l’ús d’animals vius.

  -Que l’ajuntament  es  comprometi  a destinar  els  aproximadament  8500 euros  que costa aquest acte a accions o plans socials   que enriqueixin i millorin la vida del poble i/o a activitats alternatives i ètiques de diversió.

 

Ja s’han iniciat els contactes amb els diferents partits polítics de l’Ajuntament de Santpedor.

 

Email: plataformaanimalistasantpedor@gmail.com

Pàgina facebook: https://www.facebook.com/SantpedorSenseVaquetes/

change: http://bit.ly/2g7p6K2

Us presentem el cartell de la campanya #SantpedorSenseVaquetes

La Plataforma Animalista de Santpedor (PAS) amb el suport de la Fundació Fauna presenten el cartell de la campanya #SantpedorSenseVaquetes .

El cartell mostra la part negativa d’un Santpedor on un dels seus fills predilectes, el Timbaler del Bruc, ha decidit “divertir-se”  maltractant una vaqueta com si d’un timbal es tractés.

Amb aquest cartell es pretén mostrar un Santpedor poc modern i gens evolucionat, malgrat es vulgui donar una imatge de municipi progressista, doncs encara s’hi organitzen correbous. Un espectacle en què s’ha fet creure durant molt de temps que els animals no hi pateixen, quan en realitat no és així.

Aquesta imatge serà la que s’utilitzarà per promoure la campanya #SantpedorSenseVaquetes, amb l’objectiu de conscienciar als veïns del municipi per tal que ens recolzin i així, pressionar al consistori perquè d’una vegada per totes deixi de finançar i permetre la celebració d’aquest tipus d’espectacles taurins, denigrants, cruels i totalment impropis del segle XXI.

Ajuda'ns a recollir signatures. Descarrega't el full de signatures.

Una vegada omplert et direm via email com ens les pots fer arribar.

Moltes gràcies.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now