ASSESSORAMENT  

ADMINISTRACIÓ

Som un equip de professionals experts en dret animal, ambiental, biologia, gestió de fauna, educació i veterinària. El nostre equip humà fa 25 anys que treballa en la defensa dels drets animals com a eix interdisciplinari.

Els nostres professionals tenen un ampli bagatge teòric i pràctic. 

Fa 15 anys que treballem formant i assessorant a entitats locals, autonòmiques, estatals, centres veterinaris, centres  d'ensenyament,  refugis,  protectores, organitzacions  sense  ànim  de  lucre, personal de les Forces  de Seguretat,  en tot allò  referent  a  la  normativa de protecció i benestar animal.

Pel que fa  a  les  administracions, el  nostre  equip  realitza  el  primer  contacte amb les persones responsables de l’ens, per  informar-los  com  integrar eficaçment les solucions dissenyades pels nostres professionals. 

Es tracta  de  donar  eines  per  l’implementar  un  treball de qualitat, diferenciador i expert per tal que  s’assoleixin  les  noves  necessitats  socials, ambientals   i  de  protecció  animal  junt  amb  el compliment de la normativa al que s’està obligat.

Si vol més informació posi's en contacte amb nosaltres a info@funaciofauna.org.

​​

avís legal

© 2020 fundació fauna. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Yelp Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now