​​

avís legal

© 2018 fundació fauna. Proudly created with Wix.com

1/8

UNA VIDA DIGNA PER ALS ANIMALS

La Fundació Fauna presenta el Projecte Llop, amb el qual es vol aconseguir que el Parlament de la Generalitat de Catalunya consideri el llop com una espècia novament present a Catalunya i que sigui declarada espècie protegida per Llei.

Per poder presentar al Parlament una modificació de Llei, és necessari el suport per part de molta gent, motiu pel qual Fundació Fauna demana la col·laboració i suport a particulars i entitats per aconseguir aquest objectiu.

1.- La Llei Catalana de Protecció dels animals 22/2003 de 4 de juliol no inclou al llop ( Canis lupus) a l’annex d’espècies protegides de la fauna salvatge autòctona catalana.

2.- El dia 12 de febrer de 2004, el honorable conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, comunicà en roda de premsa el descobriment d’indicis científics de la presència del llop en el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

3.- Donat que el llop és present a Catalunya ( ja s’ha detectat la presència de més animals) i ser una espècie amb un nombre d’individus tant reduït a Catalunya.

4.- Sabent que pot ser causa de conflicte  en el món rural  i no  està protegida per l’actual llei de protecció dels animals i per tant susceptible de ser eliminada de noU.

 

 

FIRMEU

Sempre hi ha despeses per cobrir. Si us hi animeu i ens voleu ajudar, ens podeu fer una aportació a...

Fomentem els principis de respecte, de defensa i de protecció vets tots els animals, sense fer distincions d'espècie.

Sempre ens pot fer falta alguna ajuda puntual, mira de quina manera ens pots ajudar i participa. Fes-te soci, voluntari...

 

logo teaming.jpg

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable

Fundació Fauna

Finalitat

Gestionar les peticions formulades.

Legitimació

Consentiment de l’interessat

Destinataris

Les dades es podran comunicar a entitats vinculades a Fundació Fauna.

Drets

Accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com altres drets, tal com es detalla a la Política de Privacitat

Més informació

Pots consultar informació addicional sobre el tractament de les dades personals a la secció FAQ'S de la Política de Privacitat

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now